PHILIPPE DOBBELAERE - 1e Nat. Tulle 6713 oude

Liefhebber: 

Onderwerp: 

Olsene – Toegegeven, zaterdagnamiddag waren wij even niet met onze gedachten bij de duivensport. Net als miljoenen andere Belgen zaten wij met kippenvel naar de buis te turen naar de exploten van een godenkind dat ondanks alles wat hij al bewezen heeft tot nu toe, er nog steeds in slaagt heel de wereld met stomheid te slagen.

Nadat we onszelf opgeraapt hadden gingen we weer aan het werk en namen plaats achter de laptop. Daar constateerden we dat er nog een andere Remco zondag een exploot had verricht. “Golden Remco” (B22-4156682) liet zich constateren om 16:43:17u. Zijn 1.380,20 m/m waren voldoende om Philippe Dobbelaere de vierde nationale palm uit zijn carrière te bezorgen.

Leuke petite histoire. In 2016, op de dag dat Greg Van Avermaet zich de geschiedenisboeken in reed en Olympisch goud won in Rio, won Dobbelaere 1e Nat. Jarnac, en de duif werd dan ook toepasselijk Greg genoemd. Binnen vier jaar tijdens de wegrit op de Spelen in LA gaat er ten huize Dobbelaere toch enige nervositeit zijn denken wij dan...

U leest het volledige artikel in De Duif nr. 32.
Nog geen abonnee? Neem dan nu een abonnement!


B22-4156682 “Golden Remco”

Auteur: 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.